Groepslessen

Wil jij met een groep langskomen voor een onvergetelijke gymles? Kom ook dan naar de Gymles Nijmegen. Of je nou met je collega’s komt of met een vriendengroep, alles kan! Gymmen is een leuke activiteit om elkaar (beter) te leren kennen en samen te werken en het breekt zeker het ijs voor de rest van de avond! Even lekker samen sporten en plezier maken en je voelt je weer kiplekker.

Wat gaan we doen?
Trefballen, tikspelletjes, badmintonnen, tamponhockey, here we go! Ik pas het programma aan op de groep. Je kunt dus zelf aangeven waar je interesse naar uit gaat. Wil je bijvoorbeeld wat meer samenwerkingsvormen of juist een competitief toernooi? Of laat je je liever verassen? Ik garandeer je dat je lol hebt.

Voor wie?
Of je nu met collega’s komt, een vriendengroep of een familieuitje, bij De Gymles Nijmegen zijn jullie van harte welkom. We maken er samen een leuke en actieve les van. Een gymles is geschikt voor groepen van 8 tot 20 personen.

Spelregels
Gymmen is leuk! Tijdens de gymles ben je actief bezig, neem daarom sportieve kleding mee en sportschoenen die geschikt zijn voor een gymzaal. Je kunt je omkleden bij de zaal en er zijn ook douches beschikbaar voor na afloop.
Wij vinden plezier en fairplay het belangrijkst en het is natuurlijk de bedoeling dat we ook allemaal weer gezond de zaal verlaten.

Tarieven
Voor 1 uur actief bewegen bij De Gymles Nijmegen betaal je maar €19,95 per persoon. Dit is inclusief:

  • Zaalhuur
  • Materialen
  • Professionele begeleiding
  • Een leuke attentie om mee naar huis te nemen

Vanwege de beschikbaarheid van de gymzaal vinden de lessen bij voorkeur plaats in de avond of in het weekend. Het is handig om een paar weken van te voren contact met ons op te nemen. Dan kijken we samen naar een geschikt moment.

Meer informatie
Lijkt het je leuk om met jouw groep te komen gymmen? Neem dan contact met ons op.
Tot snel!