Buitengym bij De Gymles Nijmegen!

De lente is begonnen. Daarom gaan we met De Gymles Nijmegen naar buiten. Lekker sporten in de buitenlucht! De geur van gras, zon op je gezicht en samen genieten van heerlijke sportspellen. Dat is buitengym!

Tijd voor buitengym!

Maar nu de temperatuur weer langzaam stijgt en het langer licht blijft gaan we ook naar buiten. Daar hebben we namelijk veel meer ruimte om allerlei grote spelen aan te bieden. Denk daarbij aan frisbee, voetbal, softbal, american football, rugby, handbal en nog veel meer. Daarnaast blijven we natuurlijk ook onze kleine, grappige spelletjes aanbieden.

Een aantal maanden geleden is De Gymles Nijmegen gestart met gymlessen voor volwassenen in de gymzaal van Talita Koemi. Elke maandagavond wordt er fanatiek gesport. Die lessen blijven dan ook lekker doorlopen.

Aanmelden

De buitengymlessen vinden plaats op donderdagavond
in het Goffertpark. We beginnen vanaf donderdag 13 april om 19.30. We starten tegenover de ingang van de kinderboerderij. Je kunt je inschrijven via ons aanmeldformulier. Je kunt natuurlijk ook een keertje spontaan aansluiten als je ons bezig ziet in het park. Een proefles is gratis. Dus neem je vrienden mee en ontdek hoe leuk het is om weer ouderwets te gymmen.

Gratis bidon

De eerste 5 nieuwe deelnemers aan de buitenlessen krijgen gratis een bidon van ons. Dus meld je snel aan.

Tot snel bij De Gymles Nijmegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *