Januari-actie De Gymles Nijmegen. Hallo 2017!

2016 is al een paar dagen voorbij en een nieuw jaar staat voor je klaar. Waarschijnlijk heb je al plannen om 2017 weer tot een geslaagd en sportief jaar te maken. Bij De Gymles helpen we je daar graag mee. Daarom hebben we een speciale Januari-actie om je een handje te helpen bij je goede voornemens.

Januari-actie | Bring your friend

Sporten is leuk, maar samen sporten is nog veel leuker. Daarom hebben we deze maand een speciale actie voor iedereen die zelf een nieuwe speler meeneemt. Of je nu al maanden lid bent, of net 1 keer bent geweest maakt daarbij niet uit. Dus kom in januari 2017 naar de Gymles en neem je vrienden mee (of je buren ;)) ! Je ontvangt dan de enige echte De Gymles Nijmegen Bidon! Meld je aan!

De Gymles Nijmegen

De Gymles Nijmegen is gestart in oktober 2016 en verzorgt iedere maandag verschillende sporten en spellen, waarbij je gevarieerd kunt bewegen. Wil je graag sporten, maar wil je niet kiezen voor een enkele sport? Dan zit je bij de Gymles goed. Iedere les is anders, maar leuk is het altijd. Probeer ons eens uit in 2017!

Iedere maandagavond staat bij de Gymles in het teken van plezier en samen bewegen. Ooit al Pokemon GO gespeeld (maar dan echt!) Marktplaatstrefbal, airhockey of knotsbal? Ook andere sporten en spellen komen voorbij, zoals volleybal, freerunning of turnen. Misschien heb jij zelf een goed idee voor een spel? Laat het weten! We maken jouw maandagavond graag nog leuker!

Op maandag 2 januari zijn de lessen weer begonnen, doe je ook mee? Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *